Ψάχνετε τεχνολογίες αιχμής;

Είστε στον σωστό δρόμο. Τα τελευταία 20 χρόνια, από τα συνολικά 40 χρόνια που είμαστε ενεργοί στον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, προσφέρουμε καινοτόμες ηλεκτρονικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ανελκυστήρα. Είμαστε η Semitron Lift. Ο δικός σας αξιόπιστος συνεργάτης.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά προϊόντα και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, που σχεδιάζονται για να καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη, αναβαθμίζοντας την εμπειρία της κάθετης μετακίνησης και παρέχοντας κορυφαία ασφάλεια σε κάθε κίνηση.

ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ!

Επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορούμε να συνδράμουμε στην υλοποίηση και του δικού σας project.

Κινηθείτε προς την κορυφή.
Μαζί μας.

Γνωρίζουμε πόσο απαιτητική είναι η βιομηχανία ανελκυστήρων. Ξέρουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι εγκαταστάτης. Αφήστε μας να ελαφρύνουμε τα βάρη της εργασιακής σας καθημερινότητας. Πώς; Παρέχοντάς σας τα κατάλληλα εργαλεία – εξαιρετικά προϊόντα που κρατούν την υπόσχεσή τους για εύκολη εγκατάσταση και εγγυημένη απόδοση. Επιπλέον, παραμένουμε δίπλα σας και μετά την πώληση, ανταποκρινόμενοι εγκαίρως σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και σας παρέχουμε κορυφαία τεχνική υποστήριξη στην πράξη.

Μιλώντας με αριθμούς

Διαπρέπουμε στα προϊόντα ανελκυστήρων, αλλά και στις συνεργασίες μας. Βλέπουμε την ουσία πίσω από τους αριθμούς, τις ανθρώπινες αξίες πίσω από τις οικονομικές. Εξοπλίζουμε τη βιομηχανία ανελκυστήρων με τα μέσα που χρειάζεται για να εξελιχθεί, καλύπτοντας ικανοποιητικά τις σύγχρονες ανάγκες για ηλεκτρονικά εξαρτήματα που είναι ασφαλή, αξιόπιστα και οικονομικά αποδοτικά.

0
%

Επιστροφές

0
%

Ικανοποιήση πελατών

0
%

On time παράδοση

Αξίες

Γιατί να
μας επιλέξετε

Οι ανελκυστήρες είναι το πάθος μας. Όπως άλλωστε και το δικό σας. Δεσμευόμαστε να εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη που σχετίζεται με την κάθετη μετακίνηση. Διευκολύνουμε τη δουλειά σας και αναβαθμίζουμε την εργασιακή καθημερινότητά σας μέσα από τη χρήση κορυφαίων προϊόντων.

Πλήρως εξατομικευμένες λύσεις

Αξιόπιστα, εύκολα στην εγκατάσταση και ασφαλή στη χρήση προϊόντα

Ολοκληρωμένη τεχνογνωσία

20+ χρόνια εμπειρίας

Αποτελεσματική υποστήριξη πελατών

Μακροχρόνιες συνεργασίες

Ας μιλήσουμε!

Ψάχνετε προϊόντα… κορυφής;
Μόλις τα βρήκατε.

Η ομάδα πωλήσεών μας είναι πάντα έτοιμη για κάθε πρόκληση, πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Resources

Τα νέα μας

You've just added this product to the cart: